Previous Project

Nature Conservancy

Next Project

Bemis Guard

Barnato

Location

Omaha, NE

Services

Design assist

Prototyping

Specialty contracting

Collaborators

BVH Architecture

MCL



Polynomial worked with BVH and MCL to further the design and fabricate this custom backlit, laser cut steel sign for a new entertainment venue in Omaha. The finished product not only looks sleek it was designed to: come together through a series of bolted connections that allow for all surfaces to be powder coated and avoid leaching, allow for easy installation through the perforations, allow for drainage, and consider unique attachments at each panel to avoid intersecting the perforations and make sure the panels are flat.

We are pretty proud of this one!

Next Project

Bemis Guard

Previous Project

Nature Conservancy